Pågående jakt

DAGS FÖR EN UPPDATERING!

Mitten av November och säsongen börjar att gå mot sitt slut!

Jag har fortfarande ett par jakter kvar innan året tar slut och kommer med lite bilder och uppdateringar så snart jag kan. Bara lite kort kan nämnas att vi under sista månaden har legat på under 500 nya smittfall per dag - vissa dagar under 200! vaccineringarna sker, kanske inte riktigt i den takt som önskats men jag skulle tro att det börjar att ge viss verkan, personligen skulle jag tro att vi har uppnått flockimmunitet i många av de så kallade kåkstäderna - men det är något som framtiden får utvisa.

Jag har lite erbjudanden så här mot sensäsongen - lite mycket att ta skriftligt, men om någon är sugen så är det bara att höra av sig så kommer jag med förslag, huruvida det är specifika djur eller en första upplevelse som man är efter.

Jag har även en special på mitt existerande Buffelpaket som har sänkts till 95,000:- från Oktober fram till Februari -22, mer information om paketet kan man hitta under fliken priser.

Jag vet att den Svenska jaktsäsongen har startat på allvar och jag får passa på att önska alla en trevlig och säker säsong framöver och för de som har lite Afrika funderingar (tycker själv att det är trevligt att jaga i kortbyxor!) så är det bara att höra av sig via e-post - det går också att följa mig via Instagram @axelengmansafaris

Jakthälsningar

Axel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN NYA PRISLISTAN OCH ERBJUDANDEN INFÖR SÄSONGEN FINNS UNDER FLIKEN PRISER, OCH SOM VANLIGT SÅ ÄR DET BARA ATT SKICKA ETT MAIL IFALL MAN HAR SPECIFIKA ÖNSKEMÅL SÅ ÅTERKOMMER JAG MED PRIS OCH FÖRSLAG, BÅDE VAD GÄLLER JAKT, FISKE OCH UTFÄRDER.

ALTERNATIVET FÖR ATT FÅ MER REGELBUNDNA UPPDATERINGAR ÄR ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM @axelengmansafaris