Bakgrund

Jag heter (Freddie) Axel Engman och är född och uppvuxen i Ljungsarp.
Jag  har jagat och skjutit under större delen av mitt liv och var under den tid jag fortfarande bodde i Sverige känd under namnet Freddie – vilket är mitt första namn, men för att göra en lång historia kort(vi kan ta den långa varianten runt en lägereld...) så ändrades det till mitt andra namn Axel när jag arbetade med dykning i Thailand – och det har hängt med sedan dess.
Jag kom till Sydafrika första gången -98 och har sedan 2004 varit bosatt i Ermelo som ligger 25 mil öster om Johannesburg.
Jag bor tillsammans med min fru Karin som är Sydafrikanska och vår dotter Emma Jade, som liksom jag har dubbla medborgarskap.

Det område som vi bor i beskrivs som högfält och Ermelo ligger på cirka 1700 meters höjd.
Klimatet varierar från varmt på sommaren (November – Februari) med temperaturer runt 30 grader, till kyligt på vintern (Maj – Agusti) med ganska vanligt förekommande frost på nätterna till runt 15 grader på dagen. Vår regnperiod är under sommarmånaderna då det ofta kommer en åskskur på eftermiddagen, medans det under vintermånaderna i stort sett aldrig regnar och luften är väldigt torr.

Om du letar efter entusiasm, kunskap, hög etik och någon som är villig att alltid ställa upp och arrangera det som behövs och dessutom pratar Svenska – så hör av dig för en oförglömlig upplevelse.